Hocam tavsiyem Türkler ile çalışmamanız fahiş fiyat veriyorlar ben yerel firmadan kurdum şirketi A dan Z ye yardımcı oluyorlar
LİNK bıraktım görüşün kendileriyle
Merhaba, amacım kesinlikle kötülemek değil. Ama bilgilendirme yapmak istedim. Soruyu soran arkadaş Dubai şirketi demiş sen ona başka bir şehirde şirket önermişsin. Ayrıca bunu yaparken genelleme yaparak türkleri karalıyorsun bu doğru değil.
Herkes tabiki istediği kişi veya kültürden insanla çalışmakta özgürdür. Fakat unutmayın iş şirketi kurmakla bitmiyor. Sonrasında bu işin vergi ve muhasebe hizmetleri var. Bunlar çok hassas konular. Bunları doğru takip edecek sizi önemseyecek firma seçimeniz herşeyden daha önemli.
Dubai şirketi ile çevresindeki küçük şehir veya köyleri karşılaştıramazsınız. Aralarında dağlar kadar teknoloji farkı var. Bankalar ve ödeme kuruluşları bakış açısından da çok fazla fark var.
Bu sebeple ön yargılı olmadan doğru şehirde doğru kişiler ile çalışmak çok önemli acele davranılmamalı. İyi araştırıp detaylı görüşülüp ondan sonra şirketinizin geleceğine adım atmalısınız.
İyi günler..