frontend bir çok işi yapay zekaya yaptırıyorum. ama backend her işi sıfırdan kendim yapıyorum.
ben yaptığım projenin arka planını çok iyi bilmem lazım.
ufak tefek çocuk işleri için yapay zekaya yaptırırsında, ben büyük proje yapıcam içerisinde alış-veriş ticareti dönecek gibi büyük halleriniz varsa bunu yapay zekaya yaptırmanın büyük hata olduğunu düşünüyorum.
Herhangi bir kötü anda sistemin hataya düşmesi, sorunu çözmenin zorluğu veya sorunu yapay zekaya çözdüreyim derken başka bir yeri bozma ihtimali çok kötü bir ihtimal.
ama kendi yazdığım her şeyi bildiğim sistemde neyi nerede nasıl düzelteceğini bilmek hem şahsi olarak kendime de güven veriyor.
ama ileri ki yıllarda yapay zekanın gerçekten çok çok farklı boyutlarda olacağını düşündüğüm için ileri ki yıllarda komple yapay zekaya yaptırabiliriz ama bence şu zamanlar full developer işini tamamen yapay zekaya bırakmak yanlış diye düşünüyorum.