2 Adet tema bulunmaktadır.

1. tema içerikleri kodlandı hazırlandı ufak eksikleri var. Anasayfa indexte bulunan alanda Blok vitrin kısmı (Banner metin bir olan kısım) tekrar düzenleme olacak ufak ayar olacak. Fiyat paketler kısmı modülde aç kapa yapınca kapanmıyor ufak ayarı var. Anasayfa foto galeri kısmı var oda kapanmıyor bağlantı sorunu var. İndexte bulunan hizmetler kısmı hem hizmetlere basınca linkler yanlış gidiyor hemde hizmetler altında buton var uzun yazılı onun ismi değişmiyor bağlantı sorunu var. Ürünler kısmında ürün detay sayfası açılmıyor ve ürünlerde fiyat göster gizle olarak seçim eklenecek. Site içinde sayfalar alanı var orasıda tam çalışmıyor. E-bülten kısmı da modül ayarında aktif pasif olmuyor. Aynı zamanda sitenin tema renk ayarlarını yapabileceğimiz bir kısım olması lazım ve son olarak dil kısmına eşitlenmesi gerekiyor tüm sitenin yazı ayarları. Örnek: Hizmetler başlığı dil çeviri bölümü var panelde oraya bağlanacak oradan değişim olunca aktif olacak. veya sitenin indexinde ki alanlar da aynı şekilde dil çeviri kısmından ve bölüm bölüm açılan yerden isim değişmesi olacak. (Website özelden link verilecek detaylar özelden iletilecek. )

2. Tema: https://modinatheme.com/html/foodking-html/index-2.html Bu tema index 2 burger olan tema script olarak kodlanacak.
Genel özellikler temadaki gibi olacak bölümleri ayırıp ayrı ayrı sıralama aktif pasif panelden yapılabilinecek. Şubeler alanı eklenecek ürünlerde fiyat göster gösterme olarak seçilecek. Dil sistemi olacak. Banner kısımları olacak birkaç özellik daha olacak.

Uygun bütçeli işlem olursa çok sevinirim r10 da ilan veriyoruz bir türlü işi yapacak düzgün kişi bulamıyoruz. Fiyat olarak 10-15-20 bin ve üzeri fiyat verecek arkadaşlar lütfen boşuna yazmasın ilan açmaktan millete para vermekten işimizi doğru düzgün yapamadık. İşi yapabilen arkadaşlar dan yardım istiyorum. Paneli ver bakayım diye soran olanlara maalesef veremiyorum çok sorun yaşadık bu yüzden yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum kesin sonuç olacaksa iş verilecektir.

>>>> Mesaj kutusu doludur. Whatsapp ile mesaj atınız lütfen. <<<<