alperendogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geldik en sevdiğim konuya askerlik
Acemi birliğine giderken kamerası olmayan bu tarz bir telefonu götürebilirsin sorun yaşayacağını düşünmüyorum, çantanın dip tarafına doğru at sorarsalar telefon varmı diye tuşlu telefon dersin en kötü komutanlara bir kaç gün oranın havasını koklaman gerekebilir sonrasında içeriye telefon sokma ile alakalı yöntemleri öğreniyorsun zaten eğer birliğinde düşük rütbeli Sözleşmeli, Uzman Çvş. vs varsa yardımcı oluyorlar ama hızlıca aranı yapmayı öneririm.
benim askerlik yaptığımda 4. veya 5. gün olması lazım Sözleşmeli bir asker arkadaş vardı (orda senin komutanın gibi bir şey oluyor bu kişiler acemi asker olduğun için), bana dedi telefonunu getirteceksen benim adrese kargolattır diye.
Bedelli askerlik yapan birlikler vardı onlarda bir kaç gün sonra getirebildiler. komutanlarla arayı iyi tutman lazım kısacası eğer akıllı telefonunuda kullanmak istiyorsan.
usta birliğine teslim olurken hiç zorluk yaşamadım mesela akıllı telefonumu acemi birliğinden verdikleri ayakkabının içerisinin altına koydum onu bir torbaya sardım. valizle girdim ilk gün öyle halletmiştim sonrasında zaten bölük çavuşu olunca benden sonra gelen tüm çocuklara kıyak geçmişliğim vardı. benimle iyi anlaşan askerlere telefonlarını daha onlar talep etmeden veriyordum.
bir daha olsa bir daha yapardım herhalde askerliği güzel günlerdi.
Bu arada nereye gidiyorsun ?
daha belli olmadı verdiğiniz bilgiler için teşekkürler