Zenuti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslına bakarsanız ben çocuk konusunda gerçekten hassas biriyim. Çocuklar bana göre Melek ve benim daima aram hep iyi olmuştur. Başka birinin çocuğu da bana emanet olur ama eşi eşi ile görüştürme durumları vb. Konular aklıma geldikçe bunaliyorsun ve bu bencilce bir kıskançlık üzerine bir duygu asla değil. Lakin dediğiniz gibi evlenir isek eşim dediginiz insan daha korumacı ve daha karmaşık duygulara girebilir çünkü benim çocuk isteğim ve beklentim var. Bunu ona sordum ama nasıl derler çok net kendini bu konu da ifade edemedi. Her konu da net.ama bu konu da karmaşık.
Hocam evlenip boşanmak bir suç değil, insanlar anlaşamayabilirler ve herkesin başına gelebilir. Fakat bazı gerçekleri düşünmek lazım bence. Kendiniz gibi birisiyle evlendiğinizde sadece bir kadının sorumluluğunu üstlenecekken şimdi bir de çocuğun sorumluluğunu üstleneceksiniz. Şu anda bir şeyler ciddiye binmediği için eş adayınız ne hissedeceği konusunda kafası karışık olabilir ya da farkına varamayabilir. Eski eş konusunda bir şey diyemiyorum burada eğer karşınızdaki insan sınırlarını koruyabilecek birisiyse, sizin bir aile olduğunuzun bilincinde hareket ederse bir şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorum. Sadece dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta 2 mesajda bir sürü gerçekleşme ihtimali olan senaryo ortaya çıktı ve bunların her birisi sizin için risk. Karşınızda bulunan insan buna değer mi, sizin hisleriniz bu ihtimaller gerçekleşirse aynı seviyede kalacak kadar güçlü mü? Evet geçmişte evlilik yapmamış birisiyle evlenirken de bir sürü problem meydana gelebilir ancak sizin senaryonuzda bu ihtimaller çok daha fazla. Karşınızda bulunan insan bu fedakarlıkları görüp, taktir edip ona göre size değer verebilecek birisi mi?