Anlaşabiliyorsanız, düşünce, hayata bakış açılarınız, hedefleriniz aynıysa, birlikte oturduğunuzda veya bir evin içinde birbirinizi anlıyorsanız sorun yoktur yani.
Hedefler zamanla belli olur,birlikte oturup sohbet ve davranış konusunda bir sorunumuz yok. Anlaşma kısmına gelince flört veyahut ilişki başlarında insanlar kendini komple açmazlar, cicim ayları tabiri bundan dolayı vardır ama kast ettiğiniz şeyi şimdi daha doğru anlamış oldum, teşekkür ederim nezaket adına.
[QUOTE=omurcan;1090377586]
Ukte kısmında daima ihtimaller var. Ben bazen şunu düşünüyorum, birinin kötüsü diğerinin mucizesi olabilir, çünkü bakış açısı ve beklentiler değişkenlik gösterebiliyor.
Hocam bu yola gireceksende uzun bir süre vakit geçirmeni tavsiye ederim.Ve kendini olumsuz göster.Param yok evim yok seni çok rahat yaşatamam ama çok severim de.Zorlugu görsün hocam.
Yokluk kısmında günümüzde sizi gerçek anlamda tanımadan, guvenmeden ve sevgi oluşumu olmadan hiçbir kadın size alttan alarak,.beklentisiz yaklaşmaz. Hatta doğru bir insan olduğunuzu düşünün ama maddi olarak, statü olarak veya macoluk olarak beklentisini karşılamayan birisi için öteki insanlardan bir farkımız olmuyor ne yazık ki. Aslında ilişki ve evlilik farklı boyutlar, bundan dolayı karmaşa kısmı burada tıkanıyor.