Söylediklerinizin bir kısmında haklı olsanız da, 25 yıldır ticaret yapan birinin yemeyeceği ve rahatsız olacağı cinsten bir paylaşım yapmışsınız.
1) Yeni başlayan birinin kafasını bunlarla kirletmeye ne gerek var? Belki sizin kaderiniz böyleydi, o bunları yaşamayacak?
2) Tüm Ülke ve insanı kötü, iyi kim? düşünelim, siz ve yapay zeka olabilir mi?
Yazınızda güzel kanca var, imzamdaki siteye gir mağaza kısmındaki yapay zeka paketlerimden birini al demek klasik olurdu ve müşteri çekmezdi bunu demek yerine, kasten dememiş olmanız da çok iyi bir kanca.
Kötülük, korku, kaygı, korkutma ekerek kimse bir yere varamaz.
Allah gölünüze göre versin.
Bende 43 yaşındayım ve 23 yıldır ticaret yapıyorum. Yeni başlayanlar neyle karşılacağını bilsin düzgün iş yapan sayısı çok az bunu bilerek başlasın ve önce sorgulayıp sonra anlaşmalarını yapsın. Hemen herkese güvenmesin bu uyarıyı yapmak istedim. İmzamı da sildim kanca felan yok siz bile bu paylaşımdan çıkar sağladığımı düşünüyorsunuz burada ticaret yapmayı uzun zaman önce bıraktım imzam kalmış sildim artık imzamla kimse bana yazamaz.
Kötülük korku ve kaygı ekmiyorum bu işlerde insanların neyle karşılacağını tecrübeli biri olarak anlatmaya çalıştım. İnsanımızın iletişim, iş kalitesi, hizmet kalitesi aşırı şekilde düşük. Basit işleri bile yapamayacak seviyede ticaret yaptığını zanneden çok fazla insan var. Parayı alayım gerisi önemli değil zihniyetindeki insanların farkına varın ve onlarla çalışmayın.