deeprock2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer sorunu birkaç berberle yaşadım. Şu saatte gel, dedi. Dediği süreden 10, 15 dakika önce oraya gittim. Başka birine randevu vermiştim, dedi. Kusura bakma vb. bir söz söylemedi. Bir daha da uğramadım. Bazılarının çok değişik kafa dünyası var. Müşterisi çok olduğu için insanı değersiz görüyor, diye düşünüyorum.
cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence değiştirmek yetmez Şikayet konusu aç böyle ahlaksız Berberlerin bu forumda yeri yok.

.....
Balina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyisi bende öyle yapıyorum bir öncesinde hep değiştirdim 2 3 kere gittiğimde şimdi iyi şuan 3 4 yıldır değişmiyorum ama çok fiyat artarsa değiştirim, berber ile de samimi olmuyorum işitme cihazı kullandığım için sohbet vs de yapamıyorum daha iyi oluyor bir yönde 🤣
benyamin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bencede hocam hic aciyamam smdi ki berberimde 350 tlye oluyorum kafam rahat
Balina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradığına göre baya müşteri kaybetmiş durumda gibi
benyamin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim berber 300 tlye sac kesiyodu diger ay gittim 600 aldi direk degistirdim eskidenmis o erkekler berberini zor degistirirler lafi gecenlerde ariyo nasilsin iyimisin diye 😅
By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
esra erolda yerin dibine sokmadan bırakma peşini bence.
SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce nedenini bir sor. Tatmin olmazsan avukat tut. Donuna kadar tazminat talep et. Sürüm sürüm süründür. Onu pişman et.
unqown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir mum ışığı eşliğinde berberinizle tartışmanız gerek
serenmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tek başına alabileceğin bir karar değil.
osken1212 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle ama kesinlikle değiştirmelisin, sana saygısı olmayana para mı kazandıracaksın dostum.
öncelikle etiket için kusura bakmayın ve komik yorumlarınız icin tesekkür ettim bugun baska bi berbere gittim hem daha güzel yaptı (annem ilk kez saçımı beğendi) ve daha ucuza kesti 🤯