Arkadaşlar sayfa acıyorum içerik üretici kişisel bilgilerim yok sayfayı acıyorum içerik atıyorum 2 3 gün sonra kimlik doğrulamaya düşüyo sonrada hesap kapanıyo acaba diyorum sayfa olsun ama sadece ad soyad kısmını kişisel ismimi koyayım belki kimlik doğrulamıyo diye kapanıyodur sonuçta profil ad soyad kullanıcı adı farklı kimlik doğrulama yapınca kabul etmemesi normal sanki ama ad soyad kısmına kimlikteki ismi koysam doğrulamaya düşse belki kabul eder kapanmaz diye düşünüyorum bu şekilde deniycem sayfa açayım diyorum büyüteyim diyorum durduk yere kimliğe düşüyo sonra kapanıyo sürekli oluyo bu dediğim gibi bu sefer ad soyad kısmına kimlikteki ismi
Koyucam belki kimliği doğrular mantıken mavi tik alınca ad soyad kısmı yeterli oluyosa doğrulama kısmında da yeterli olur bide öyle deniyelim sizinde başınıza geldimi sürekli hesap kapanma olayı
Hocam bu durum tamamen instagramın yeni kuralı olan
"Hesap Bütünlüğü" adında saçma sapan bir ilkesidir.
Kısaca "Bizim Sunucularımız sürekli çöküyor, önüne geçemiyoruz kullanıcıları bi şekilde azaltmamız lazım" demiyorlar da bu şekilde yollara başvuruyorlar.
Şöyle anlatayım, 1 Kişi sadece 1 Instagram hesabı kullanabilir ve eğer bir kişinin birden fazla hesabı varsa ve bir tanesi kapanırsa tüm hepsi kapanır.
İşte buna Hesap bütünlüğü yani Account Integrity deniliyor.
Çözümü de çok zor, Yeni bir cihaz yeni bir internet (wifi) ve eski hesaplarına giriş yapmayacaksın eski maillerin ile hesap oluşturmayacaksın vb.
Çok saçma sapan bir durum yani. Neredeyse 50 ye yakın hesabım ve 500-600bin civarı takipçim silindi gitti.