wenja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam detayları okumadım bir önceki konunuzda ama yani bu kadar reddedilmenizin sebebi nedir tam olarak? Bu sebep akrabaya verilmek istenmesi ya da tek başına zengin birisi olacağını şahsen kanaat getirmiyorum. Kaçmak da bir seçenek olsa da normal yolu en en en sonuna kadar zorlamak hep daha mantıklı gelmiştir bana. Sevinç olmayan bir birlikteliği kimse istemez. Şimdi kör kütük aşıklık var diye bu göz ardı ediliyor olabilir ama sonrasında çok daha büyük sorunlara gebe olacağına, çevremde gördüklerim ve işittiklerimden dolayı, eminim. Olması gereken normal şartlarda neyse ona devam edin. Kimsenin gazına gelmeyin. Sevdiğiniz kadın da dahil olmak üzere. Ve öz eleştiri yapın kendinize. Sizi sizden daha iyi tanıyabilecek kimse yok. Bir bakın acaba at gözlükleri ile mi ilerliyorsunuz yoksa geniş ve uzak perspektiften bakabiliyor musunuz. Size karınca kararınca düşüncelerimi belirtmek istedim. Yoksa herkesin hayatı kendi kararlarıyla şekilleniyor. Kim ne derse desin. Saygılar hocam.
Hocam ilk görüştüğümüz zaman dayısı görmüştü bizi. Yani hayatı boyunca bir dakika gördü onun görmesiyle onun gözünde sözde her şeyi yapan en kötü insan içen ayyaş veya aklınıza gelecek her şey iftirayı bana attı sırf ailesi vermemesi için