Ya açıkçası su güvenlik zafiyeti komusuna kesin gibi söylemlerle yaklaşmak sektördeki değişimi kabullenmemek yada bir manipülasyon yöntemi olarak kullanıp insanların kafasını karıştırmak gibi geliyor bana.. Ben demiyorum asla güvenlik zafiyeti oluşturmaz diye, sadece ai kullanan kişinin becerisine kalmış bir durum. Olay tamamen ai kullanacak kişi ile ilgili. Elbette gerçek bir geliştirici kadar temiz bir iş çıkarması çok uzun zaman alır çok fazla revize olur. Ama unutmayın Suan otomotiv sektörü başta olmak üzere birçok sektörde kullanılan robotlara da bir dönem sizin söylediğiniz gibi bakılıyordu. Sebebi de iş gününün bu işin ustasının elinden alınacak olması. Ama sonuç ortada. Çok üst düzey projeler hala%70 insan bagimliginda olsada artık küçük projeler için geliştiricinin görevi sadece göz atmak oldu. Kabul etmeniz de etmeseniz de bu böyle.. Guvenlik konusunda da Neyi yapmasını değil ne olmasını istediğiniz sürece zafiyet yaratmaz hatta doğru kalıplarla ilerler ve bitirir..
Hocam yapay zeka gelişmiş projeler için halen gelişmiş değil. Yapay zeka üzerine çalışmalarım var ve gözle görülebilir hatalar var güvenlik kısmında ne yazık ki. Yapay zekayı yakından takip eden ve piyasada olan çoğu yapay zekayı incelemiş biri olarak diyorum ne yazık ki hepsi o kadar gelişmiş değil maalesef