fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk evlilik maceram bu şekilde olmuştu ki karşımdaki insanın çocuğu da vardı. Kendisi de bugüne de kadar tanıdığım en doğru kadın diye betimlediğim biriydi. Sonuç olarak bir sene içerisinde hayatımdaki en büyük sıkıntıları yaşamama sebep oldu. Maddi manevi her türlü yükün altında kaldım ve ruhu duymamıştı şuan da halen hayatına devam ediyor normal şekilde.

Özetle tavsiye verecek olursam, evlenmiş boşanmış KADIN, hiç evlenmemiş kadına göre çok daha tehlikeli ve sıkıntılı çıkabilir bunu anlaman mümkün değil. Benim gibi bir çılgınlık yaparak görebilirsin. İnşallah mutlu olursun ama genel itibarıyla sonucun değişmediğine şahit oldum.
Yani tecrübe sahibi biri olarak mutluluk zor diyorsunuz. Peki neden örnekleme rica etsem ayıp etmiş olur muyum ?

holyeagles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gereksiz risk, kimsenin psikolojisi normal değil ülkede. Geçen haberlerde adam boşanmış eksi karısının yeni kocasını öldürmüştü sanırım. Böyle ütopik riskler bile barındırabilir. Düşmanınız yokken bilmeden düşman edinme sebebi.
Hocam ihtimal kısmına girersek en masum insan bile olaya ve duruma göre psikopat birine dönüşebilir. Burda merhamet ve hoşgörü kavramları ile sevgi, saygı devreye girmediği sürece hiçbir şeyin kiymeyi kalmıyor.

ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bulaşmam anca çöpsüz üzüm olursa...
Çöpsüz üzüm kısmında olanlar aşırı seçici ve egoları tavan ne yazık ki.

ahmettokmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çocuk olunca işin rengi değişiyor. Ne olursa olsun, dünyanın en iyi insanıda olsa, kendinden bir çocuk olana kadar o çocuğu çok seversin. Ama kendi çocuğun oldugunda dünyan değişir. Bakış açısı, öncelik sırası vs. Bu tarz sorunlar genelde sonraki yıllarda bir şekilde ortaya çıkar. Kadın 2 çocuğuda kendisi doğurduğu için sorun olmaz. Ama bir dönem sonra erkek ne olursa olsun kendi çocuğu olmadığı için, çocuğun davranışlarından hareketlerine konuşmasına kadar kendine içten içe belli etmesede dert eder. Çocuklu bir bayanla evlilik doğru ve sürdürülebilir olmuyor maalesef. İstisna vardır oda karşıdaki insanın karakteri ile orantılı. Bu tür durumlarda acele karar vermek genelde hüsran ile sonuçlanıyor. Bence kendinize şunu sorun, ben bu kadınla evlensem bana bu evlilik sonrasında artı ve eksi dönüşleri ne olabilir. Bunları iyi hesaplayın. Bunu çıkarcılık menfaat olarak düşünmeyin. Herkesin hayatı değerli ve kendine özeldir. 7/24 beraber olduğun ve aynı yastığa baş koyduğun insan bile senin düşüncelerini hislerini ve fikirlerini bilemez. İnsan dışarıya gösterdigi resmin yüzde bininir. Dışarıdaki her insan sizin en fazla yüzde 10 luk bir kisminizi keşfedebilir ve anlayabilir. Geri kalan yüzde 90 sizin kalbiniz düşünce ve fikirleriniz. Bunu bir tek Allah bilir. Açıkçası konuyu çok uzattım ama amacım bir şekilde farkındalık oluşturmak. Bu tür durumlarda yapılması gereken tek şey ve izlenmesi gereken tek yol mantık yoludur. His, aşk, sevgi yada çekim gücü değil. Dış görünüş, hal tavirlar, hareketler ve konuşmalar değil. Mantık...
Kalıcı olan şey sevgi ve saygı, diğer şeyler bedensel olarak dönüşüm halinde onun farkındayım. Kimi insan bir çorba ile mutlu olur kimi dünyaları versen doymaz ve mutsuz olur. Teşekkür ederim detaylı açıklama için.