Özlemek güzeldir..
Evlilik kolay, yaşınızdaki bekar insanlar genelde meyilli olur evlenmeye ama kaybettiklerinizi yerine koymadan olmaz
Kaybettiklerimi yerine koymaya çalışırken kaygılanıyorum ancak başaracağım..
Bitmiyordu..
Akşam izleyeceğim kesinlikle..
Öncelikle geçmiş olsun hocam bu yaştan sorna bu yapılır mı şu olur mu dediğimiz hey şey bir şekilde oluyor herkesin zamanı farklı canınızı sıkmayın her şeyde bir hayır vardır.
Çok yükseklerden eksilere düşmüş sonra sizin gibi toparlayıp tekrar tırmanma aşamasında olan biriyim bu süreçte insanın istediği tek şey, Allah varlığı ve yokluğu bilen iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi çözülür.
Teşekkür ederim hocam, umarım siz de ben de bu duruma düşen herkes eski günlerine döner ve başarılı olur. (Âmin..)
"Kartal, nasıl gagasını kendi kırıyorsa bazen insan da kendi kalbini söküp atar."
Söz, bana aittir. Sabahın köründe aklımdan geçmişti.
Kalbimizi söküp atalı çok oldu..
Hapse girmeden içimi döküp rahatlayabileceğimi düşünmüyorum maalesef. ve bu durum beni günden güne daha çok mahvediyor.
Allah göstermesin diyelim..
İllegal yoldan parayı bulan yaşıtlarım sanki bir şey başarmış gibi egolu olmaları can sıkıcı.
Başarı değil, bırak egolarında boğulsunlar..
Tam çalışma psikolojime gelip kaza yapmak çok zoruma gidiyor kasımdan beri elim kolum bağlı 1m tl borcum var ve para kazanamıyorum nerelere baksam sektörlere para akıyor bilgi paylaşımı yapan yok Allah bencil ve zalim insanlardan uzak etsin
Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşAllah..