İrfan Termal var güzeldir, yazın biraz fazla sinek oluyor ama villa tarzı evleri, banyolarında (havuzlu) biraz koku oluyor kükürtten dolayı ama fena değil güzel.
Aforia Thermal iyidir kışın ama influencer g.zekalıları çok ünlü edince şımardılar biraz, temizdir düzenlidir güzeldir. Aileye uygundur ikisi de. Denizli'de hiç gitmedim ama Afyon'da orta halli ve ekonomik yerler buralar. Akrones falan da var da lüx segmente kaçıyor ve normal otel odası gibi, bunların ikisinde de odasında havuzu vardır ufak, rahat edersiniz. İkbal Termal, NG Afyon kesinlikle tavsiye etmiyorum hem çok paranız gider hem keyif alamazsınız çocuk da varsa.
İrfan Termal değildi araştırıp düzenleyeceğim ama ora da güzel Gazlıgöl tarafında sadece biraz merkezi yerlerden uzak. Aforia bence en iyisi gidecekseniz araştırmaya da gerek yok aslında. Yanında at çiftliği var kahvaltıya falan gidersiniz, merkeze, avm ye falan da yakın sayılır araçla. İkbal AVM'nin içinde sakın tercih etmeyin fiyatı da güzel olsa yemekleri falan rezaletti 1 kere gitme hatasında bulunduk. Çayı suyu bile ücretli veriyorlardı yemekte
Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. Afyonlu değilim ama çok gider gelirim ailecek.
Bilgi için teşekkürler Aslında daha çok otel tarzı bakıyorum hocam ev,apart,villa tarzı çok düşünmüyorum şuan da. Otel olarak önerin varmı dır. Oruçoğlundan memnun kalmıştım yemek ve otel konusun da ama alternatifleri de değerlendirmek iyi dir. İkbal iyi dir diye düşünmüştüm ama hem daha mart fiyatları oluşmamış hem de çok önermiyorsun. Ng afyon iyi diyorlar dı tabi şuan nasıl bilmiyorum ama çok pahalıya geliyor zaten