tasar9733 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, sizle pm den görüşmüştük. Birkaç şey daha soracağım, ben karışık tarzda video yükledim 2 hafta boyunca yinede bu şekilde de izlenme alıyor azar azar da olsa, son 48 saat 170 görüntülemeye çıktı. Bu ilerde daha da artar mı yoksa böyle yavaş ilerlemesi normal mi, birde kapak fotolarıni ve içeriği anime tarzinda yapiyorum, bu kötü etkiler mi, şimdi kendime yeni bir tarz buldum ve 2 saatlik videolar yapacagim ayni tarz ama sesi, sözü müziği farkli sadece, bu şekilde devam etsem algoritma düzelir mi ve pk açılır mi ileride, birde çok soru sordum ama 2 saatlik videoyu için en kisa yoldan nasil yapabiliriz mesela 25 farklı müzik koymadan, çok teşekkür ederim şimdiden değerli vaktinizi alıyorum
Hocam karışık tarzda olursa algoritma hangi kitleye göstereceğine karar veremeyebilir. Kapak fotoğrafı konusunda ise müziğin türüne göre uygun olur, örneğin Türkçe Slow şarkılar kategorisinde yaparsanız tutmaz. Bunu en iyi veriler gösterir size. Eğer bir şarkıda %3 %4'ün altında CTR oranı varsa kapak başarısızdır. Bu konuda AB testi yapabilirsiniz.

2 Saatlik video konusunda ise, ben 2 saatlik olana kadar şarkı üretiyorum, sunoda şarkıyı uzatma özelliği var ama bütünlüğü kaybedebiliyor bazen