Woolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle ağzınıza sağlık. Adore Ultra Comfort Çalışma Koltuğunu deneyimleme şansınız oldu mu? Nasıl veya bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz başka modellerde var mı? HP Omen şu an hiçbir stoklarda yok.
Selamlar, koltuk dün akşam üzeri elime ulaştı. Kargonun firmadan çıkması bayağı uzun sürdü diyebilirim.
Oturma yerini özellikle kontrol ettim; yay sistemi var mı diye birkaç deneme yaptım ve var gibi görünüyor. Bu yay sistemi önemli çünkü yıllar içerisinde çökme problemini engelliyor, dayanıklılığı da yaklaşık 4 katına çıkarıyor diyebilirim. Süngerler ise genelde 6 ay içinde çökmeye başlıyor. Zaten birçok sünger koltukta sünger var mı yok mu belli değil, oturma yerleri dümdüz.
Bu koltukta ayak uzatma zımbırtısı bayağı iyiymiş, ben daha önce deneyimlememiştim; buna +1 diyebilirim. Oturma yeri ne çok sert ne çok yumuşak. Dün yaklaşık 6 saat oturdum, hiç rahatsız etmedi. Arkaya yatması iyi, bununla beraber kolçaklar da hareket ediyor, bence gayet iyi. Ayrıca kolçaklarda sünger olması konforu artırmış.
Sırt kısmı, oturma yerinden çok daha yumuşak. Oralarda sadece sünger kullanılmış sanırım. Dayandıktan sonra kalktığımda eski formunu alıyor ama uzun dönemde ne kadar toparlar bilemiyorum; yine de iyi. Tek sorun bel desteği. HP Omen’de bel desteği bayağı iyiydi, bunda o eksikliği hissettim diyebilirim. Onu da alt kısma, küçük boyutta HP Omen’dekine benzer bir bel desteği eklemeyi planlıyorum.
Kısa süreli deneyimlerim bu yönde. Hawk gibi veya XDrive’ın 13–16 bin TL istediği birçok koltuktan net olarak söyleyebilirim ki daha iyi.