Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu görüşte hiçbir problem yok insanın başına her türlü şey gelebilir dünyanın binbir türlü hali var en basitinden kandırılıp banka hesabını kiraya veren bir gençte cezaevine giriyor ben bunu eleştirmiyorum adama serbest bırakılan yarım bıraktığı işi tamamlıyor diyorum bana saçmalıyor yoksa büyük konuşmak değil bu ben diyorumki insanın başına bir olay gelir sicili bunu kanıtlar zaten allah göstermesin ama 70 sabıkası olan adamı salmakta kusura bakmayın tercih meselesi birine çarparsınız cezevini geçin vicdan azabından gözünüze uyku girmez ama birilerini gasp edip,öldürüp,tecavüz edipte af ile çıkıyorsa insanlar burada problem vardır çıkan adam biryerleri tarıyorsa eski karısını öldürüyorsa bu normal birşey değildir ve normal bir ülkede yaşanmaz.
Bizzat yaşıyan biri olarak bu yazıları yazıyorum tabiki senin dedigin çok dogru art niyetli adamlar tabikide var fakat
hayatta istemeyerek birşey yaşayıp oraya düşen insanlar çok pişman emin ol 45 yaşındaki adamın geceleri kafasını duvara vurmalarımı dersin yaptıklarının pişmanlıgını çok çekenmi dersin çok kurunun yanında yaşta yanıyor