Kaancnrsln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı arkadaşların yazılarını okuyorum ve gülüyorum allah kimseyi sınamasın yarın ne olacagı belli olmaz. birgün yolda giderken araba ile allah korusun birine çarpsanız gözünüzü ceza evinde açacaksınız
müşteriden aldıgınız bir ödeme pis olsa sonu cezaevi olacak arkadaşlar tabikide kat.ller kötü şeyler satanlar hırsızlar terör suçları bunların çıkması asla iyi birşey degil bakın bunu savunmuyorum
fakat cezaevlerindeki kapasitenin %150 üstünede 18 kişilik koguşlarda 35 40 kişi kalıyor sözüm meclisten dışarı siz beni anladınız büyük konuşmamanız en iyisidir

Buda benim nacizane düşüncemdir iyi geceleriniz olsun
Bu görüşte hiçbir problem yok insanın başına her türlü şey gelebilir dünyanın binbir türlü hali var en basitinden kandırılıp banka hesabını kiraya veren bir gençte cezaevine giriyor ben bunu eleştirmiyorum adama serbest bırakılan yarım bıraktığı işi tamamlıyor diyorum bana saçmalıyor yoksa büyük konuşmak değil bu ben diyorumki insanın başına bir olay gelir sicili bunu kanıtlar zaten allah göstermesin ama 70 sabıkası olan adamı salmakta kusura bakmayın tercih meselesi birine çarparsınız cezevini geçin vicdan azabından gözünüze uyku girmez ama birilerini gasp edip,öldürüp,tecavüz edipte af ile çıkıyorsa insanlar burada problem vardır çıkan adam biryerleri tarıyorsa eski karısını öldürüyorsa bu normal birşey değildir ve normal bir ülkede yaşanmaz.