Değerli Hocalarim Herkese Merhaba.
Direk konuyu kısaca özet geçiyorum bir akrabamız şuan cezaevinde suçsuz yere yatıyor %100 suçsuz günahsız ve aile düzeni perişan olmuş durumda.
Ortada bir hırsızlık konusu var ve hırsızlığı yapan kendisi değil bir başka kişiler fakat birisi suçu kabul edip diğeri etmiyor işyerinden tazminat konusunda anlaşamadigi için bu tanıdığımızı suçlu gösteriyorlar.
Bugün mahkemeden arabadaki kişilerin görüntüsü ve videosunu almışlar bana ilettiler ben bu video ve görseli en mükemmel hale nasıl getiririm yarın mahkemeye sunmak gerekiyor işin garip tarafı hırsızlık zamanında telefon sinyalleri ets kayıtları dahil hepsi evde olduğunu ispat ediyor fakat mahkemede kimse dikkat etmeden cezayi kesiyor simdik itiraz için dilekçe verilecek henüz 4 aylık bebesi var.
İşinin ehli videoyu iyileştirecek ve görseli en iyi hale getirebilecek çözüm önerilerine ihtiyacım var bilen yada bildiğini düşündüğünüz kişileri etiket edip konuya dahil ederseniz çok sevinirim.
Bütçemiz kısıtlı ciddi anlamda bu işte bize yardımcı olacak birileri Allah rızası için yazarsa sevinirim