Merhaba req. tabanlı değilse max. 5sn' sitede kalıyor bu programı kullandığımızda mantıken sitede kalma süresi düşecek. Bunun zararı olmaz mı ?
Ayrıca bitiş tarihi nedir tam olarak nasıl bir algoritma ile çalışır? Bitiş tarihine kadar kalan süreyi zamanlara bölüp hiti yavaş mı gönderiyor ?
Benim aklıma takılan sorular bunlar;
Ayrıca, detaylı test etmek için bende bakiye rica edebilir miyim ?
Teşekkürler başarılar dilerim projenizde.
Merhaba, sitede ne kadar kalacağını panel üzerimden belirliyorsunuz sistem random olarak sizin eklediğiniz süreye 1-5 sn arası süre ekler ve site içinde o kadar süre kalir. Bitiş tarihini belirlediginiz durumda, sistem yaklaşık eşit aralıklarla hitleri gönderir.
Merhaba. Görev ekledikten sonra sayfayı her yenilediğimde yeni görev ekledi. Ayrıca botun çalışma mantığı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler düzeltildi. Çalışma mantığı şu şekilde, verdiğiniz keyword üzerinden google araması yapar, versiginiz sayfa derinliği kadar sayfayı tarar. Verdiğimiz hedef URL’yi bulduğu an ona tıklar. Ve versiginiz süre boyunca sitede kalir. Tabii bu işlemlerin hepsi analyticse ve console a yansır. Bot olduğu anlaşılmaz.
Hocam dün akşam kupon kodu aldım denedim sabaha bütün Hitler consoleye yansımış ilk fırsatta alim yapacağım nasip olursa
Teşekkürler
Gönderildi