Galiba konuda bahsettiğim kişilerden birisiniz, üstelik multi hesap 😧😱
Bu konulardan dolayı canı yanmış biri olarak şöyle bir web sitesi/sosyal medya olsa talep fazla olur ve bu proje için zaman/para harcayanlar da karşılığını alır diye düşünüyorum.
Üyelik sistemi:
Güvenlik 1
TC Kimlik fotokopisi
E-devlet kayıtlı (mernis adres)
Yaşadığı yerin muhtarlık (soğuk mühürlü ikametgah + o muhtarlık ofisinin telefonu)
Kimlik bilgileri ile tutarlı ilgili bankaya gidip Fiziki alınan banka İBAN gösteren cüzdan.
vs vs... Güvenlik 1 sistemindeki kullanıcılar, Platformun her yerine girebilir ve karşı tarafın belli ölçülerde bilgilerini görebilir.
Güvenlik 2: Herhangi bir belge sunmayan kullanıcılar, sadece yorumları okuyabilir, cvp yazamaz, pm atamaz, Güvenlik 1 seviyesindeki şahısların infosunu XXXX olarak görebilir.
Güvenlik2 hesabına sahip olan kullanıcıların da konu açıp, pm'den yazabileceği bir bölüm açılır. Bölümün adı => GÜVENSİZLER/BOŞ BELEŞ İNSANLAR bölümünde kendi aralarında takılsınlar.
Güvenlik2 seviyesindeki kullanıcılar, pm'i sadece güvenlik2 seviyesindekilere SINIRLI sayıda atabilsin. Örneğin aylık 10 tane.
NOT: Bu maddeler çoğaltılarak daha da sıkı veya esnek yapılabilir.
NOT2: Bunu neden düşündüm!? Türkiye Cumhuriyeti devletinde 90 milyon insan varsa, (tahminimce) yaklaşık 5-7 milyon Adı türkçe ama kanı bozuk, *********** hırsız bölücü, ajan vs topluma zararlı insanlardan oluştuğunu düşünüyorum. Yukarıda belirttiğim şekilde "güvenlikli" bir sosyal platform olursa, zaman süreç zarfında filitrelenerek temiz-işinde gücünde insanların çoğunlukta olduğu ŞEFFAF bir platformda olmanın güveni ve huzuru olur.