OsmanPa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah sabah bu kadar boş cümleyi nasıl kurabildin? Tebrik ediyorum. Üyeliğim yeni hani bununla mı dalga geçmeye çalışıyorsun.
Resmen kamu spotu gibi olmuşsun, işte çocuklarınız böyle olmasın diye o pis eşyaları vatanımıza getirtmeyin.

Yurtdışın da yaşayabilirim ama ben vatanımı çok seviyorum canımı dahi düşünmeden veririm. Yurtdışında yaşayan biri Vatanperver olamaz mı?

Hocam şimdi arabaya o kadar vergi ödüyorsunuz, telefona o kadar vergi ödüyorsunuz ona bir şey denmiyor da 5€ olan şeyin vergisi ne olabilir? Böyle şeylere takılmayın, gelecek nesillere katkımız olsun. Unutmayalım bu dünya dedelerimizin mirası değil çocuklarımızın emaneti. Pozitif olalım.

Senin yaptığın düpedüz Tarım ve Orman Bakanlığı'na itibar suikasti lütfen görevini yapan insanları zan altında bırakmayın.

Sen alışmışsın elden teslim falan vergi ödememeye bu konuya en son yorum yapacak kişisin elden ödemelerle yaptığın iş belli bari 5€ ödediğin ürüne vergi ver. Berketli Anadolu topraklarına ve Aziz, necip Türk milletine katkın olsun.
Hocam vatanseverlik konusunda hiç bir problem yok istediğiniz kadar vatansever olabilirainiz tabi, ama türkiye’de yaşamıyorsanız türkiye içi ekonomik geçim hakkında yorum yapma hakkına sahip görmüyorum Türkiye sınırları dışında yaşayanlar için, örneğin ben apartmanda yaşıyorum ve karşı apartmanın yönetimi hakkında veya işleyişi hakkında yorum yapıyorum bana demezler mi “ Sanane kardeşim sen bu apartmanda mı yaşıyorsun? “ o yüzden kendi oturduğum apartman hakkında sallıyorum yöneticiyi, görevliyi komşuları ve en önemlisi bu apartmanda yaşıyorum ve yorumumu dile getirebiliyorum. Madem yerli ve milli savunuyorsun gel ülkene ekonomide seninde katkım olsun ☺