Ben size İzmir'den Diyarbakır'a taşının desem evi taşımanız orada iş bulmanız hayatınızı stabile getirebilmek için en az 2 yıl harcarsınız. Siz şehir değiştiremezken biz nasıl ülke değiştirelim?
Ayrıca hiçte bal ve kaymak bir hayat yok. En basiti yaptığınız bes için devlet %30 katkıdan, %20 ye düşürdü diye üzülen var. Hatırlatayım dolar cinsinden bes katkısı %10.. Öyle kimsenin bal kaymak yaşadığı yok. Ne ağır şartlar altında saatlerce çalışıyoruz bunu bilmezsiniz klavyenizin tuşları yumuşak ya basın basabildiğiniz kadar maddi değeri geçtim Vatan toprağından ayrı kalmak ne kadar zor siz biliyor musunuz? Değer bilmek önemli.
Birde hep bir şükürsüzlük hep bir veryansın.. Somali'de insanlar açlıktan ölüyor.
geldik yine şükürsüzlük konusuna
şükür şükür diyelim o zaman sadece yarın öbür gün biz somali olunca bu sefer de iyi ki filistin olmadık diye şükredelim öbür gün filistin olunca iyi ki .... diye şükredelim bunun sonu yok
Türkiye'de yaşamıyorsan Türkiye hakkında yaptığın yorumların doğruluğunu sence Türkiye'de yaşayanlar mı bilecek? yoksa sen mi?
kimse kimsenin durumunu bilemez ancak umarım en kısa sürede Türkiye'ye yerleşebilirsiniz
dünya bizi kıskanıyor yeğen
dünyada ekonomik griz var yiğen
bu arada
"Senin yaptığın düpedüz Tarım ve Orman Bakanlığı'na itibar suikasti lütfen görevini yapan insanları zan altında bırakmayın."
demişsin
https://www.dogrulukpayi.com/bulten/...ihrac-urunleri
şansa bak ki 2. sırada antep fıstığı var ve yine şansa bak ki tam da o dönem dubai çikolatası çok ünlü oldu

D hatta o kadar ünlü oldu ki dubai'ye gitsen sorsan dubai çikolatası ne derler ama türkiye üzerinde herkes biliyor
siz yurt dışındasınız o yasaklardan etkilenmiyorsunuz ama Türkiye'de yaşayanlar etkileniyor bu konu hakkında sizin çok söz hakkınızın olduğunu düşünmüyorum