Şu arkadaşın bu yorumu yapma sebebi bu
Kardeş sen Türkiye'de satılan meyve suyunun, meyve suyu olduğuna inan diyeceğim ama Türkiye'de yaşamıyorsun ki
Forumda böyle insanların olması garip ya, hemfikir olabilecek konularımız olmasın da bir yorum yaparken en azından dolu bir yorumunuz olsun arkadaşım.
Edit: Asıl bomba BES'e geldi. Devlet katkısı %30'dan %20'ye düştü.
Sabah sabah bu kadar boş cümleyi nasıl kurabildin? Tebrik ediyorum. Üyeliğim yeni hani bununla mı dalga geçmeye çalışıyorsun.
Resmen kamu spotu gibi olmuşsun, işte çocuklarınız böyle olmasın diye o pis eşyaları vatanımıza getirtmeyin.
Yurtdışın da yaşayabilirim ama ben vatanımı çok seviyorum canımı dahi düşünmeden veririm. Yurtdışında yaşayan biri Vatanperver olamaz mı?
Hocam yazdığınız şey mantıklı gibi duruyor ama bir o kadar mantıksız, sizce konu sağlıksız plastikler mi

zaten bilinçli bir tüketicinin işi olmayan bir konu bunlar. Teknolojik/Elektronik ürünler konusunda zaten can sıkıcı bir hal varken böyle bir durum ile ambargodan farksız farkederseniz
Hocam şimdi arabaya o kadar vergi ödüyorsunuz, telefona o kadar vergi ödüyorsunuz ona bir şey denmiyor da 5€ olan şeyin vergisi ne olabilir? Böyle şeylere takılmayın, gelecek nesillere katkımız olsun. Unutmayalım bu dünya dedelerimizin mirası değil çocuklarımızın emaneti.

Pozitif olalım.
Yurt dışına ihraç edilen ve geriye gönderilen tüm kansorejenli gıdaları Türk milletine yedirdiler bir şey olmadı da 5 euro vergi ödeyince gelecek nesil kurtarılacaksa kurtarılmasın birader!
Senin yaptığın düpedüz Tarım ve Orman Bakanlığı'na itibar suikasti lütfen görevini yapan insanları zan altında bırakmayın.
Sen alışmışsın elden teslim falan vergi ödememeye bu konuya en son yorum yapacak kişisin elden ödemelerle yaptığın iş belli bari 5€ ödediğin ürüne vergi ver. Berketli Anadolu topraklarına ve Aziz, necip Türk milletine katkın olsun.