Kamera karşısında profesyonel içerik üretiyorsunuz değil mi? Statik tasarım yaparak gönderi mi hazırlıyorsunuz yoksa?
Bunu şundan soruyorum; 0 reklamla 20 milyon üzerinde erişim alan bir sayfamız var. Buraya ürün inceleme videoları vs profesyonel yüklüyoruz. Bunun yanında teknoloji vs haberleri gibi profesyonel içerik de yüklememiz ileri taşıyacak bizi. Platformlar artık video içerik istiyor. Statik ne yazık ki etkili olamıyor. Shiftdelete vs tarzı içerikler
İçeriklerinizin de linkini bırakırsanız portföy adına bir bakabiliriz.
Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Maalesef kamera karşısında profesyonel içerik üretmiyorum. Size yaptığım işin ne olduğunu çok daha iyi anlatmak üzere eski çalıştığım bir kurumdan örnek vermek istiyorum. İnstagram/X bpthaber sayfasındaki gibi içerik üretiyorum başlıca. Tamamen haber editörlüğü. Fakat 1 yıldır çalıştığım kurumda yeni tecrübelerimde oldu. İnstagram ve X üzerinden sıfırdan konsept sayfa oluşturma ve ileriye taşıma. Canvadan tasarım yapma. Yani sosyal medya haber editörlüğünün yanına sosyal medya içerik üreticiliğini de ekledim. İçerikleri burda paylaşamıyorum çünkü sayfalar konsept ve burda sergilemem uygun olmaz. Sadece iş görüşmelerinde göstermeyi tercih ediyorum. 3 haftada sıfırdan 15k hesap kastım diyebilirim. Bazı bilgileri vermediğim için üzgünüm. Tekrardan teşekkür ederim.