Sosyal medya üzerinden haber editörlüğü yapmak üzere iş arayışındayım. Bu alanda kazandığım deneyimleri ve yetkinliklerimi profesyonel bir ortamda değerlendirerek, kurumunuza değer katmayı hedefliyorum.

Deneyim

Son 1 yıl başta olmak üzere Türkiye çapında mesleki deneyime sahibim. Çalışan arayışı olanlara sadece göstermek istiyorum.

Yetkinliklerim:

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmekteyim ve farklı vardiyalarda sorunsuz bir şekilde çalışabilirim.
- Haberlerin doğruluğunu hızlıca tespit edebilme ve anlık gelişmeleri yakından takip edebilme tecrübesine sahibim.
- Ekip çalışmasına uyumlu, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir yapıya sahibim.
- Çalıştığım kurumda, haftalık, aylık ve yıllık analizler yaparak takipçi değişimlerini ve etkileşim oranlarını değerlendirip, stratejik önerilerde bulunuyorum.
- Yurt dışı kaynaklarından haber bulma ve dünya genelindeki önemli olayları tespit etme konusunda yetkinim.
-Kanva üzerinden orta düzey tasarım yapabilirim

-Reels videosu oluşturma sürecinde mesleki tecrübem var.

Haber Bulma Sürecim:
- Türkiye genelindeki haberleri takip etmek için X üzerinde oluşturduğum geniş kapsamlı bir listeye sahibim. Bu listede Türkiye’deki tüm haber ajansları, sosyal medya haber sayfaları, gazeteler ve televizyon haber sayfaları yer alıyor.
- Gün boyunca not aldığım çeşitli haber sitelerini sürekli yenileyerek, güncel içeriklere hızlı erişim sağlıyorum.
- 81 ilin yerel haber sayfalarını ve önemli haber kaynaklarını takip ederek, şehir bazlı haberleri analiz ediyorum.

Maaş Beklentim

-Asgari

Haber içeriklerimi nasıl oluşturduğumu gösterebileceğim demo X hesabı oluşturabilirim.