Bana kızcaksınız belki ama yalnış anlamayın TV izlemek, Kitap okumak, Spora gitmek gibi şeyler bana artık zaman kaybı gibi geliyor evet haklısınız bişiler katıcaktır ama 30 yaşıma bastıgım gün zamanın çok kısa oldugunu ve bişiler yapmam gerektigini hissetmeye başladım bu benım açımdan kötü bişi zamanımın tadını çıkaramıyorum hayat koşturmacasından ama böylede yerimde durmak istemiyorum bir çok arkadaşım rahatına kavuştu ben hala bir firmada birinin agzına bakıyorum bişiler yapmak zamankaybından kastettigim aslında iş kurmak ve hayatını düzene sokmak gibi şeyler bana kitap okumak biraz lüx geliyor düşüncem böyle biraz içimi döküyorum gibi ama son 1 senedir günlerim hep pc de ne yapabilirim diyip bir olta atıp tutmasını beklemekle geçiyor 5 ay sonra evlencem gün aldık herşey hazır ama hala tam olarak nasıl geçindiricem hayatıma aldıgım kişiyi nasıl rahat ettircem diye düşünüyorum ülkenin halide belli git gide kötüleşiyor sen ben kitap okusakda sadece içimizde kendimizi geliştirriz ama aynı düşüncede olamayız bu toplumda