Merhaba arkadaşlar, Tiktok, youtube gibi yerlerde içerikleri insanlara bir şekilde ulaştırmayı başarsam da, bu instagram beni artık delirtme noktasına geldi... Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim... Her içeriği denedim... İçeriklerimi özenerek yapıyorum... Söz/şiir denedim hem de çok hoş tasarımlarla... Sesli şiir söz denedim etkileyici konsept... Milletin birbiriyle paylaşmasını teşfik edici eğlenceli animasyonlar denedim... Kadın reels içerikleri denedim... Yani ne bileyim instagramda önüme konuşan değişik bir konu anlatan bir video çıktığında iyi kötü 5, 6 saniye bakıyorsun... İçeriklerimi 1 saniye bile izlemeden geçilebileceğine inanmıyorum yani. Youtube da short izleyen oranı yüzde 20, 25 bile olsa yayınlamaya devam edebiliyor. İnstagramın Reels geçme oranı kaç olmalı ? Videoyu test kullanıcılarına gösteriyor önce mesela... Bu test kullanıcıları benim içeriğime uygun mu ne bileyim... Yani içeriğimi doğru insanlara yayınlamaya devam etse tutacağına eminim. Ama devam ettirmiyor işte. Çok yoruldum artık.
bende'de tam tersi hocam

bende tiktokta takipçi veya izleyici alamıyorum ama instada alıyorum