@kusadasimedya; abi çok teşekkür ederim vaktini ayırıp izlediğin için önerilerini tek tek not aldım kapak resmi ve altyazı fontu konusunda haklısın ilk video olduğu için biraz acemilik oldu bir dahaki videoda o font işini daha standart hale getireceğim mrbeast taktiği dediğin özet olayını da mutlaka deneyeceğim renk filtrelerini ve arka plan sesini de daha dengeli yapmaya çalışacağım çok sağ ol güzel dileklerin için
@Ruby Digital; çekim açısını beğenmene sevindim çok teşekkürler font konusunda kesinlikle haklısın altyazıları yapay zekaya yaptırdığım için dediğin gibi harf hataları olmuş onları bir dahaki videoda manuel düzelteceğim rüzgar sesi için de bir mikrofon bakmaya başladım tavsiyelerin çok kıymetli çok teşekkür ederim
@birsevda; çok teşekkür ederim. Çok mutlu ediyorsunuz
@karaytumut; çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız
@Uneducated; Tavsiyelerin için çok teşekkürler. Dikkate aldım Şuan Ekipman Bakıyorum haklısınız En azından yaptıgımız ısın en ıyısı olsun ıstıyorum
@websmart; abi çok sağ ol desteğin için abone olmana çok sevindim istikrar konusunda çok haklısın youtube o düzeni istiyor biz de düzenli video atmaya çalışacağız en azından haftada bir video koymaya gayret edeceğiz amacımız güzel bir anı biriktirmek ama kaliteli iş çıkarmayı da istiyoruz çok teşekkür ederim
Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Hepsini dikkate alacagım bizi çok mutlu ettiniz. Dediğim gibi video ayarların da kamera ayarların da Artık HDR kapatıp çekim yapacagız çünkü kalite ve renklerle cok oynuyor İphone Premier Pro ya atınca o yuzden capcut ta yapmaya calıstım ama yine renk bozuldu.Destekleriniz için çok teşekkür ederim