BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 günlük üye bana parmak sallıyor, yaşımı ne yapacaksın kiminki daha büyük diye sidik yarıştıralım istersen zırcahil, "insan gibi" cevap vereceğine hakaret etmişsin zavallı yaratık. Senden hidayet dilenen mi oldu aslan parçası, sana mı düştü bana din beğenmek ? Haddini aşma, canımı sıkma. Hamas terör örgütüdür, tıpkı pkk gibi bir terör örgütüdür, haaadi hamas terör örgütü değil desen kassam tugaylarının bir terör örgütü olduğunu gayet iyi biliyorsundur farkları yok ha direk silahlı örgüt ha silahlı örgütün siyasi kanadı bir şey fark etmez. Taliban gibi, El Kaide gibi basit bir terör örgütü, Işid gibi, Boko haram gibi, El nusra ve Htş gibi bir terör örgütü. Beni de onun bunun sempatizanı yapmak sana düşmez, Kuzey Kore olayı farklı dediysem bu konularla alakası olmadığı için, senin gibilere oturup Kore tarihi dersi verecek değilim. İran 37 yıldır diktatörlükle yönetiliyor, silahlarının hatırına 37 yıldır kimse dokunmuyor ama yavaş yavaş zamanı geliyor bak otur yerine bilgi veriyorum senin gibi boş hakaret etmiyorum teneke. Venezuela'da İran'ın silahları yok, o yüzden 13 yıl diktatörlüğünü sürdürebildi. Tekrar söylüyorum, kimsenin safında falan değilim ağzını topla ve beni ona buna yakın şunun bunun safında gibi ağzından leş saçarak Amerika sempatizanı vs. o kelimeleri dikkatli kullan sınırımı zıplatma, bilgin yoksa sus adam sansınlar. Tekrar ediyorum, "insan gibi" arzı mevud yerine vadedilmiş topraklar desen "anlardık" dedim, "bilmem" demedim. Senin gibi çok laf ebesi gördüm ama okuyan neyin ne olduğunu biliyor, 3 günlük çocuğa cevap verdiğim için yeterince kötü hissediyorum zaten daha fazla seviyene inip çamurda debelenme niyetim yok. Beni yetiştiren zihniyet diyerek umarım aileme kadar laf etme hatasına da düşmemişsindir, zırcahilliğinden, acizliğinden, çaresizliğinden laf sokmak adına zırvalamışsındır umarım sadece deyip geçiyorum seni hadsiz yaratık.
Öncelikle şunu belirteyim, seni yetiştiren zihniyet derken ailene gönderme yapmadım, sosyal medya, tv programları vb kast ettim öyle anlaşıldıysa affola, özür de dilerim.

"arzı mevud yerine vadedilmiş topraklar desen "anlardık" dedim" yazmışsın da ben anlayacağına emin olamadım. Neyse çok uzatmayalım, neden uzatmayacağımı da aşağıda ki video ile özetlemek istiyorum yazını görünce bu aklıma geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=uzcwSNLGa58

Şimdi bende diyorum, ben bunun neresini düzelteyim?
Selametle..