Hukuk bürolarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiğim, web tabanlı, PHP ile yazılmış, MVC mimarisine sahip ve framework kullanılmadan oluşturulmuş bir yazılım üzerinde çalışıyorum. Amacım, özellikle günlük dava ve icra takibi süreçlerini daha hızlı, sade ve verimli hale getirecek bir sistem sunmak.
Bu aşamada, mesleki pratiğinde fayda sağlayacağını düşündüğüm avukat arkadaşların görüş, yorum ve önerilerini almak benim için çok değerli. Geri bildirimler doğrultusunda sistemi daha işlevsel ve kullanıcı odaklı hale getirmeyi hedefliyorum.
Yakın zamanda sistemin mobil uygulama versiyonunu da geliştirmeyi planlıyorum. Ayrıca, belirli hukuk bürolarında pilot kullanım sürecine geçerek olası hata ve eksiklikleri gerçek kullanım senaryoları üzerinden tespit etmeyi amaçlıyorum.
İlerleyen aşamalarda gerekli güvenlik testleri ve kontrolleri tamamlandıktan sonra projeyi Türkiye Barolar Birliğine sunmayı; UYAP entegrasyonu ile çalışarak, UYAPa kıyasla daha basit, daha hızlı ve kullanıcı dostu bir şekilde dava ve icra takiplerinin açılabildiği bir sistem oluşturmayı hedefliyorum.
Sisteme ait bazı ekran görüntülerini aşağıda paylaşıyorum. Görüş ve önerileriniz benim için yol gösterici olacaktır.