BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle gerici diktatörlük rejimleri ama öyle ama böyle yıkılacak, kendi halkları yıkmazsa Amerika gelir yıkar ve öyle beleşe de yıkmaz hee. Ben şahsen 86 yaşında bir bunağı 37 yıldır oturduğu koltuktan kaldıramayan halkına da hiç acımam, öyle halkı demir sopa ile yönetmek sevaptır zaten, Amerika petrolünü alacak halk fakir kalacak, ee öyle halk fakir kalsın zaten. Böyle gerici bir zihniyeti başlarında isteyen ve onlarca yıldır büyük çapta protesto yapmasını bile beceremeyen halka petrol doğalgaz ne gerek? Neyse, Amerika İran'ın başını ezsin siz o zaman İsrail'i görün, bölgenin tartışmasız tek hakimi olacak. Diktatörlükler ile yönetilmek isteyen orta doğudan elbette komşularından çok farklı bir ülke çıkıp hepsinden iyi olacaktı, birde düşünün bu Araplarda Farslarda yeraltı zenginliği olmasaydı neler olurdu, başlarındaki diktatörler bu kadar bile dayanamazlardı.
harika bir yorum yapmışsın...

insanlara bunu anlatamıyorum çevremde de var hala medyada gördükleri algıya kapılıyorlar beyin kullanma olayı ne yazık ki toplumda çok düşün bunun bir çok sebebi var.. o konulara girersem tutuklanma ihtimalim olduğu için şimdilik es geçiyorum

son olarak insanların monarşiye tapmasına hayret içerisinde bakıyorum.. ya bir adam benim nasıl kralım padişahım bilmem neyim olur... ! sen kimsin lan neyse
tüm diktatörlerin cehennemi boyladığı... AYDINLANMIŞ BİR DÜNYA DİLEĞİYLE...