Forumun yaş kitlesi belli olsa da şu AKP'ye oy kısmını bir türlü çözemiyorum. Bizim iş yerinde bir abi var. Sürekli "Osmanlı, İslam ve RTE" dışında bir şey takip etmiyor. Bizim şu "açın vanaları" diyen abdurrahman uzun'un osmanlı yorumunu dinleyince kendinden geçiyor. Vana muhabbetini açınca da "her dediği doğru olmayabilir" diyor

Konu burada iktidar savaşı değil arkadaşlar belli bir süreçten geçiyorsak ve bunun sancısını millet olarak yaşıyorsak (Şimdi AVM'ler dolu millette para var demeyin. Devlet karşılıksız para basıyor ve Vergiler ve Enflasyon rakamları ilk yılın ilk haftasını tamamlamadan yükselmeye devam ediyor) "muhalefet işini yapmıyor" demeyeceksin. Bir arkadaş mesela yazmış 25 yıldır kaybediyor diye, İBB ve ABB'nin son 2 seçimde kimin kazandığını ve Ekrem İmamoğlunu nasıl içeri aldıklarını da bir araştırsınlar bakalım. İşin içinde neyin olduğunu herkes biliyor.

Ek olarak bana göre Siyaset Kavramı 21. Yüzyılda içi boşaltılmış tamamen yandaş kısmın içini doldurulmuş bir yapı haline geldi. CHP'ye verdiğin zaman da sistem değişmeyecek, Sadece Ahmet'e giden para kesilip Mehmet'e gidecek. Mehmet'e giden para sallıyorum Ahmete 15 ise ona 10 gidip milletin gözünü boyuyacaklar. Benim için ne değişecek diye soracak olursanız da hiç bir şey.

Demoloji hiç bir zaman değişmez.