emirarikboga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 2 aydır r10 üzerinden iş alımı yapmaya çalışıyorum.Bu zamanda karşılaştığım çoğu kişiyle fiyatta anlaşmamıza rağmen geri dönüş yapmıyorlar.Örneğin kullanıcıyla bir websitesi için belirli bir fiyatta anlaşıyoruz yarın bana istedikleri sitenin temasını göndereceklerini söylüyolar fakat birdaha ulaşamıyoruz o kullanıcıya. aynısını makale türkçeleştirmede yaşadım bir kullanıcının ingilizce makalesini türkçeleştirme talebi almıştık kullanıcıyla anlaştık bizden fiyat istediler verebileceğimiz en ölü fiyatı vermemize rağmen kullanıcı görüldü attı cevap vermedi. bir başka kullanıcı bir müşteriden site işi almış kendisi artık beceremediyse mi ne r10 konusu açmıştı bizde yazdık yapabiliriz diye kullanıcıyla fiyatta anlaştık yine geri dönüş alamadık bir tek bana mı oluyor bilmiyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim.
Örnek muhabbet yapmak istedim. vakit boştu eğlence olsun

🧔🏿*♂️ Bir websitesine ihtiyacım var !
🧔🏻*♂️ Tabi! Fiyatlarımız bu şekilde. İsteklerinizi belirtirseniz hemen başlayalım !
🧔🏿*♂️ Evet size bir kaç site örneği ileteceğim, yaptıralım.
🧔🏻*♂️ Tabi, sizden dönüş bekliyorum…

3 Saat sonra 3 arkadaş arasında dönen muhabbet :
🧔🏿*♂️ Kanka bir site yaptıracağım r10’da adam bu fiyatı verdi iyiye de benziyor.
🧔🏼*♂️ Ya saçmalama chatgpt’ye tarif et hemen yapıyor.
🧔🏾*♂️ GPT falan neymiş bizim yiğene diyelim aha 2dk yapsın hemen.

16 saat sonra yanıt gelmeyince alıcıya yazan satıcı mahcubiyeti :
🧔🏻*♂️ Merhaba, örnek siteler iletecektiniz.
🧔🏿*♂️ (iç ses : ulan sende yazdında biz o işi free hallettik)

6 ay sonra kar ettik sanan müşteri
🧔🏿*♂️ 6 ay oldu hâlâ Google’da ismimiz bile yok. Tıklayıp giren kimse yok.
İyi ki para vermemişim bak internetten gelen olmadı, boşa para bağlayacaktık.
(seo optimize 0, google search console 0, keywords 0, makale blog 0, google’da url ekli değil müşteride iyiki para vermeden free yaptırdık yoksa zarardı diye seviniyor)