yaklaşık 2 aydır r10 üzerinden iş alımı yapmaya çalışıyorum.Bu zamanda karşılaştığım çoğu kişiyle fiyatta anlaşmamıza rağmen geri dönüş yapmıyorlar.Örneğin kullanıcıyla bir websitesi için belirli bir fiyatta anlaşıyoruz yarın bana istedikleri sitenin temasını göndereceklerini söylüyolar fakat birdaha ulaşamıyoruz o kullanıcıya. aynısını makale türkçeleştirmede yaşadım bir kullanıcının ingilizce makalesini türkçeleştirme talebi almıştık kullanıcıyla anlaştık bizden fiyat istediler verebileceğimiz en ölü fiyatı vermemize rağmen kullanıcı görüldü attı cevap vermedi. bir başka kullanıcı bir müşteriden site işi almış kendisi artık beceremediyse mi ne r10 konusu açmıştı bizde yazdık yapabiliriz diye kullanıcıyla fiyatta anlaştık yine geri dönüş alamadık bir tek bana mı oluyor bilmiyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim.
çok fazla profilimle ilgili yorum geldiği için bu açıklamayı yapıyorum. arkadaşlar bu benim açtığım ilk r10 hesabı, öncesinde ban yemedim r10 üzerinden gerçekten ticaret diyebileceğim tek 1 iş yaptım ondan da ticaret puanı nedir bilmediğim için istemedim.