Buharlı yıkamaya aracımı hiç vermedim o yüzden bilgi sahibi değilim, yıkamaya araç verirken de geçmişte valelerin çeşitli şekillerde arabayı vurmasından dolayı endişe duyarım. İş fikri olarak bence tutabilir ancak en büyük zorluk burada yasaklar. Belediyeden izin almak ne derece mümkün olur bilemiyorum çünkü önüne geçilemeyecek bir şey, sizin para kazandığınızı gören herkes yapmaya çalışacak. Ayrıca genellikle maddi durumu daha iyi olan kişiler ekstra para ödeyerek iş yerlerinde yıkama yaptıracaktır. Dolayısıyla araçlar da genellikle büyük olacaktır, sık sık araba yıkayan birisi olarak beni yoruyor yıka, kurula, detaylara gir falan derken zaman da alıyor. Gün içerisinde ne kadar araç yıkayabilirsiniz, giderler ve gelirler güzel hesaplanmalı. Ayrıca yıkama fiyatları giderek artıyor ve ne zaman kendim yıkamaya götürsem yıkama slotları giderek daha dolu oluyor hatta bulunduğum şehire sırf yıkama için 2 adet slot açıldı yakın zamanda. Kimi insan para harcamak için yer arıyorken kimisi de ucuza kaçarım kendim yaparım diyor. Kısacası Eskişehir için iyi analiz etmelisiniz, mesela Adana için bu durum hem sokak yapılarından hem de insanların genel yaklaşımından dolayı bana çok tutar gibi gelmiyor. Yapılmayacak bir iş değil, yapmayın diye değil kendi gördüğüm olasılıkları yazdım size, başarılar şimdiden.