Hepsi aynı, tr firmadan host alalım vatandaş para kazansın diyoruz bizi zorla contaboya, ovh, hetzner falan iteliyorlar. Adam yazmış sitesine markahost sınırsız diye her şeyi sitelerimizi koyuyoruz yok disk doldu yok hakkınız bitti arkadaş sınırsız yazma o zaman. Bi ara abim KOLAN diye bi firmayla çalıştı forumdan yine hata yaparak tr firmalardan biriydi her şeyini batırdı bıraktılar, ne yedek var ne bişey siteler aylarca kapalı kalmıştı, hiçbir şey de yapmadılar iğrenç bi firmaydı, birçoğu rezalet zaten. Yurtdışı sitelerden hizmet alıyorum bende artık. Her şey şeffaf en azından, sınırsıza sınırsız diyorlar. Sınırlıysa yalandan oraya müşteri çekmek için sınırsız yazmıyorlar...
TR firmadan host alalım, vatandaş para kazansın söylemi maalesef gördüğüm en büyük yalanlardan biri. Bunu üstünüze alınmayın genel yorum yapıyorum aynı sizin gibi "birçoğu" ; siz hizmet alırken gerçekten hizmet aldığınız firmanın:
- Kaç personel çalıştırdığına hiç baktınız mı?
- Kullandığı disklerin Samsung EVO mu yoksa veri merkezleri için üretilmiş, 7/24 çalışmaya uygun Samsung PM serisi mi olduğunu sorguladınız mı?
- RAID yapısı var mı, bunu incelediniz mi?
- Yedekleme alıyor mu, bunu gerçekten kontrol ettiniz mi?
Ya da bu hizmetin neden bu kadar ucuz olduğunu hiç düşündünüz mü?
Bence Türk halkını bu hizmeti almaya motive eden şey, firmanın TR firması olması değil; tamamen fiyatı
Sizden ve bahsi geçen firmalardan bağımsız olarak söylüyorum:
Bugün 100 TLye çiğ köfte bile yiyemezken, 100 TL karşılığında 1 ay boyunca sorunsuz sunucu hizmeti alabileceğini düşünüp sunucu kiralayanların, ardından TR firmalarından hizmet alınmaz demesi sadece
KOMİK.