CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş memlekette ne kadar zalim insanlar var ya. Bir avukata danışmanızda fayda var, peşini bırakmayın.
Hocam teşekkürler. Ayrıca kişi hakkında 1 ay önce dava dilekçesi verdik fakat tarafımıza bir dönüş olmadığı gibi savcı dosyayı işleme koymadı galiba.

Ruby Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. @Fahrettin; hocam belki yardımcı olabilir konu hakkında.
Teşekkürler hocam etiket için. Fahrettin hocam dönüş yaptı.

coguzmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yasal takibe düşüp avukata gittiyse avukatlık masrafı vb masraflar adı altında karşınıza masraflar çıkarabilirler. Bir arayıp görüşün sonrasında artan bir şekilde karşınıza çıkmasın.

Lakin en güzel çözüm bu konuda bir avukata danışmak çünkü işitme ve konuşma engelli diyorsunuz seviyesini bilmiyorum ama bu hizmeti kendisine nasıl ve hangi şartlar altında verdiler karşı dava hakkı doğabilir diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda çözüme ulaşır.
Dolandıran kişiyi dava ettik ama süreç ne durumda bilgimiz yok en kısa sürede tekrar gidip soracağız. Teşekkürler hocam.

Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.

Öncelikle geçmiş olsun. Kayınbabanızın vatandaş UYAP sistemi üzerinden
kontrol etti iseniz ve açılmış bir icra takibi, dava dosyası vs. yoksa ödediğiniz
borç için ayrıca bir avukatlık ücreti isteyemezler. Ama firmanın işleyişini
tam olarak bilemem. Borcun tamamı sistem üzerinden gözükmüyor olabilir.
Vodafone u arayıp başka borç olup olmadığını sorabilirsiniz. Olmuyorsa
bir bayiye gidip kontrol ettirmeye çalışabilirsiniz. Profesyonel destek almak
isterseniz profilimdeki numaradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar
Merhabalar hocam, zaman ayırıp bilgi verdiğiniz için çok çok teşekkürler. Müşteri hizmetlerinden borç hakkında bilgi sahibi olamadım. Yarın söylenilen avukatlık bürosunu arayıp bilgi rica edeceğim olmazsa sizden destek talebim olacaktır. Çok çok teşekkürler bilgilendirmeler için.