Piyasada fırsat bitmez yeter ki sermaye olsun. 15+ yıldır borsa-forex ile hayatıma devam ediyorum. Kötü günlerimde oldu ama yapabileceğim bir işde bulamamıştım. Sonra yeniden sonra yeniden birşekilde başladım. Çevremde haliyle borsa-forex ile ilgilenenlerden oldu. Ne olursa olsun her zaman bir çıkış yolu vardır deyip işime devam ettim.
son bir yıldırda prop trading ile birşeyler yapmaya çalışıyorum. 100 dolar ile 50 bin dolarlık hesaplar satın alıyorum. Birçoğunda başarısız olabiliyorum. Ama ödeme aldığımda 5-10 katı bir kazancım oluyor. Bugüne kadar 12k ödeme yapıp 3 haneli bir para çekimi yapmışım. Bazı haftalar full eksi yazarken bazen aylarca zarar etmiyorum.
Ne kadar bilirseniz bilin risk politikanız dışına çıkarsanız kaybedersiniz.
Kripto'da sadece BTC al-sat yapıyorum ama ayda birkaç kez belkide...
Büyük sermayeler kaybetmiş kişilere önerim eğer halen içeri girmek istiyorsanız prop tradinge yönelin. 2 milyon dolara kadar bir portföy yönetebilirsiniz. 1 ayda %10 kazansanız genelde %80-20 ödeme politikası ile 160 bin dolar kazanabilirsiniz. 2 milyon dolarlık bir prop hesap 8-12 bin dolara satın alabilirsiniz. Bu yazdıklarım tecrübe ettiklerimdir.