homelander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
workspace deneme üyeliği yapmıştım gemini ultra için ancak nasıl olduysa fark etmeden kurcalarken tahhüt yapmışım iptal edince fotodaki gibi sadece tahhüt ücreti 76k tl çıkardı destek talebi oluşturdum dönüş yok adamlar iplemiyor ya bundan bir şey çıkar mı sanal kart girmiştim bide tc kimlik kartı istemişti, sanal kartı iptal ettim
Ben 2017'de üniversite için açtığım hesapta Google Cloud kullanırken benzer bir sorun yaşamışım ama ödeme olduğunu 2025'te ödeme yöntemi eklerken sürekli hata alınca fark ettim, aldığım hatayı aşağıdaki linkten canlı chat kısmına girip gerçek müşteri temsilcisine anlattım. Önce "sorun bizden kaynaklanmıyor, Google Pay ile iletişime geçin" demişlerdi, muhtemelen sizi de workspace'e yönlendirecekler ama "google pay'in canlı chatini bulamıyorum, sorunu günlerdir çözemedim" dediğimde birisi sonunda yardımcı olmuştu. Chat kısmında en az 4-5 farklı kişiyle görüştüm, Ryan adlı bir temsilci vardı benden cevap alana kadar destek talebini kapatmamıştı sorunumu da o çözdü. Böyle birine denk gelirseniz yardımcı olur.

@homelander; Google canlı chat: https://cloud.google.com/contact