GoodWill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala AKP'ye veririm diyenler gerçekten makul mantıklı sebeplerini öğrenebilir miyim?
Yıllardır süren başarısız bir ekonomi politikaları ortada, verende rezil vermeyende, bana ekonomim iyi diyen yandaşcı olup paraları cukkalayanlar gelmesin lütfen!
Hala AKP veririm diyenler 20 küsür senedir onu 20 seçimde yenemeyen partiye mi oy versin ??

Şahsen son seçimde oyumu muharrem ince'ye atacaktım. Adama iftiralar attılar, oy bölüyosun dediler, saf dışı bıraktılar. 2+2 nin cevabını bilmeyen adamı önümüze aday diye koydular, millet sen aday çıkma diye artık bi yerleri parçalana kadar bağırdı, inadına gittim Tayyib'e attım bende. Çok farklı bi yere gittiği de yok işlerin. Hala c.başkanı adayı olarak ekrem imamoğlunu göstermeye devam ederlerse de boş oy atıp çıkıcam.

Hala bi umuttur yaşamak diyerek ekremi bekliyolar. Niye aldılar yine muharremi partiye ??? 2. bi seçenek diye mi ??? Neymiş efendim, zamanında "adam kazandı" demiş. Bi gidin arkadaşım ya, yani muhalefet, iktidardan nasıl daha başarısız olabilir aklım ermiyor.

Yani sözün özü kardeşim, kimseden para menfaatim yok benim. Kimseden para da almadım bu zamana kadar. Hatta 2 sene önce 800k tekte vergi borcu çıkardılar donuma kadar aldılar. Ama ben bu kadar başarısız bir muhalef gördükten sonra, bi de bunların iktidarda ne kadar başarısız olacağını tahmin edebildiğim için, boş oy atmayı tercih ederim.

Özellikle AKP seçmenine koyun diyen ahmak kesimin, CHP-Atatürk birlikteliğinin de Atatürk vefat ettikten sonra tamamen koptuğunu bilmesi gerekiyor. Atatürk üzerinden prim yapan insanlara hiç tahammülüm yok, ayrıyeten Atatürk'ün kurduğu parti kisvesiyle taraftar gibi oy atanlara AKP seçmenine bakış açımdan çok daha farklı gözle bakıyorum.

Şimdi diğer tarafta dini kullanarak prim yapıyor diyebilir. Ben de kendilerine önceden şunu söylemiş olayım herhangi bir dini inanışım yok. Ama Atatürk'ü biliyorum ve bunların yönettiği partinin Atatürk'le yakından uzaktan alakası yok. Dillerinden düşürmedikleri sürece de, benim gözümde 0'dan farklı yok.