Chadwick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atık su konusu kritik diye düşünüyorum. Öyle orta yerde köpük, su birikintisi olursa, yağmur suyu rögarına tahliye olursa belediye ceza kesebilir sanırım. Yine de araştırmak lazım. Bugünlerde insanlar para harcamaya yatkın, ilginç gelen herşeye milyonlar akıyor. Bu bağlamda başarılı olabilir.
Buharlı yıkama ile suyu minimalize etmeyi düşünüyorum

avonurzeybek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, iş kurarken kendinize sormanız gereken en temel soru İnsanlar neden bu hizmeti benden alsın olmalı

Arkadaşlarınızın sorduğu soru da aslında tam olarak bu. Sizin durumunuzda insanlar neden sizi tercih etsin, sizi rakiplerinizden ayıran ne doğrudan bir benzinciye ya oto yıkamacıya gitmek yerine neden insanlar size gelsin ayrıca müşteriye nasıl ulaşacaksınız? Bunları en başta netleştirmeniz şart.

Ama işin diğer tarafı da şu: Denemeden hiçbir şey netleşmiyor. Hesap kitap yapılır, sorular sorulur ama günün sonunda denemekten ne zarar gelir? Deneyin, görün, eksikleri yaparak fark edin ve ona göre şekillendirin.

Kervan yolda düzülür
Zaman kazandırmayı ve kolaylığı odak almayı düşünüyorum hocam etkili olabilir gibi

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sokakta otomobil yıkamak yasak normalde. Şikayet olursa ceza yiyebilirsin
Galeri veya yeri olan insanlar yıkatabilir

Arabada ekipman olarak neyin var yada olacak bunun alt yapısını yapman lazım.
Bin tl ye bu iş yapılıyor.

Dene bence
Malzemeler var buharlı temizleme makinesi var su harcama çok minik miktarlarda olacağı için sorun olacağını sanmıyorum

Karyagdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yasak diye biliyorum , daha yeni haberlere çıktı polisler zabıtalar daha çok arayacak bulursa ceza vs. Yaparsanız cezaları yedikten belki araç alıkonulduktan sonra keşke yapmasaydım da diyebilirsiniz.
Buharlı yikayacagim su israf olmadan hocam belediyeden mobil yıkama için izin almaya calisicagim