Hocam iyi arastirin, aman diyim pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın ülkede çok acayip şeyler dönüyor
doğru hocam bu da acayip bir şey xsadsa
Hocam kira gelirlerine göre ne kadar zamanda amorti edebileceğini karşılaştırırsanız mantıklı olup olmadığına dair bir fikir edinebilirsiniz bence
en mantıklı yorum hocam o konu aklıma gelmemişti buna bakacağım.
Bence hiç girme sıfır binanın derdi bitmez
aklımdaki bir soru da bu sıfırın derdi var, aidat da muhtemelen yüksekdir bilemiyorum.
Hocam kurulu düzeniniz varken hiç bulaşmayın bence sıfır bina derdi bitmez üstteki hocamızın dediği gibi su, elektrik, doğal gaz uğraş dur ve 3+1 büyük yerden küçük yere geçmek bence çok saçma hocam sıfır bina diye geçilmez ve değeri daha az. Bence bu eviniz sizde kalsın hiç uğraşmayın bile.
Benim düşüncelerim bu yönde hocam
2+1 hocam ama evet sıfırın derdi beni düşündürüyor.
yeni olanın muhit neresi gidip esenyurtsa falan hiç girmeyin öyle işlere kiraya verseniz de başınız ağrır

o 800k farkı ödemiyorsa da ben olsam kabul etmezdim
yok hocam memleketten ev. amasyada.
Sıfır binanın sorunu bitmez ya müteahhitin yada ustaların vurdumduymazlığı gelir sizi bulur. Tesisatında en ufak sorunda o lüx evin içinde kırılmayan fayans beton kalmaz biz sıfır daireye kiracı olarak girdik4. Ayımızda lanet olsun diyip çıktık kendimizi kurtardık.
evet hocam yukarda da yazdım yorumda sıfırn o yönü beni düşündürüyor.
Emlakçıya danışmanız yerinde olacaktır.
O bölgelerde bir emlakçı olursa daha iyi olur.
evet daha taze bir teklif bir emlakçı daha objektif bakabilir gibi.
Kiraya verecekseniz 1+1 mantıklıdır. Çok daha rahat kiraya verirsiniz. özellikle yeni olduğu için. Ama oturacaksanız durum farklı.
şu anlık kiraya vereceğiz ama 4-5 yıla biizmkiler yerleşecek gibi.
Evi iyicene araştırın bence bir problem yok iki tarafında işine gelirse neden olmasınki
biraz win win var gibi de kafa karıştırıcı yönü de var.
bende emin değilim hocam bakalım hayırlısı.
ticaret bu sonuçta değerlendirirsiniz uygun bulursanız olabilir neden olmasın.
ben olsam eğer bu evi hiç satmayacaksam,ikisinin de kira getirisini dikkate alırım ortalamasını. kiralar aşağı yukarı aynı olacaksa 800 bin tl cebe atarım.
tabi yeni yapılan evi tam ve bitmiş olarak teslim almak şartı ile.
edit: 800 bin tl diye bakmayın şimdilik. ev bittip teslim sürecine girdiğinde daha fazla da talep edilebilir.
evet hocam mantıklı yorumlardan birisi bunu bir düşüneceğim.
Nede olsa aceleniz yok, inşaatın tamamlanmasını bekleyin ona göre aksiyon alabilirsiniz
inşaatın videoları vs var %95 falan sanırım. düşünmeye devam şimdilik