Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostlar kasım ayında (memlekletten ) bir daire alma şansımız oldu.
kiracı karı kocalar, adam dedi ki şu anki kiradan şubat ayına kadar idare edebilir misiniz benim evimi müteahhit aldı
şubatta teslim edecek dedi, biz de tamam dedik. tabi şubat dedi ama belki 1-2 ay daha sarkabilir demişti.

neyse bugün yazdığımda nisana uzadı dedi, normalde müteahhit verecekti ama uzamış dedi.
ondan sonra dedi ki, bizim hanım buraya çok alışdı komşulara vs. ( adam da sitede yöneticiymiş ) ilk zamanında beri oturuyorlarmış.
düşünürseniz yeni yapılan evimi size vereyim siz de bunu bana verin takas edelim dedi.

bizim ev 4 katlı sitenin en üst katında 110 m2, baya temiz ancak 7-10 yaşında falan.
bir özelliği yok sadece açık otopark ve asansör vs var.
adamın bana attığı ilanda ev henüz tamamlanmamış ancak proje belli 1+1 evler var.
ev baya lüks site her şey baya kaliteli; havuzlu ,elektrikli araç şarjı vs ancak 55 m2 ve 1. katta
fiyat olarak da bizimkinin 800 bin daha azı ( anlaşma durumunda geri kalanı para vs alırım belki, çok konuşmadık )

kafamı karıştırdı sabah sabah siz böyle bir durumda ne düşünürdünüz bir tarafta 4. katta geniş ama nispeten biraz eski ev
diğer tarafta küçük ama lüks bir ev. ( konum olarak da birbirine yakınlar )

yüz yüze de görüşmüştük baya iyi insanlara benziyorla karı kocalar 50 yaşında falan adam,
niyetleri kötü müdür bilemem ama sanmıyorum da doğrusu. bilemedim.

Bence hiç girme sıfır binanın derdi bitmez