GOOGLE ADWORDS CLOAKER REKLAMI VEREBİLECEK, SÜREKLİ BU İŞİ YAPABİLECEK BİRİNİ ARIYORUM. DETAYLAR AŞAĞIDADIR.
1- Sektör Tercüme, Ödev Danışmanlığıdır.
2- 05309187377 numaralı whatsapp üzerinden mesaj gönderebilirsiniz. Telefonu kapalı olup whatsappı aramalara açık olanların başvurmaması gerekmektedir.
3- R10.net hesabı yeni olanların ve olumsuz yorumları olanların başvurmaması, anlaşma sağlanması halinde ücret yatırılmadan önce r10.net hesabının gönderilmesi gerekmektedir. Bu hesap üzerindeki iletişim numarası ile aranılan numaranın aynı olması gerekmektedir.
5- Hepimiz insanız, hepimizin başına sorunlar gelebilir fakat sürekli mazereti olanların başvurmaması gerekmektedir. Telefonlara 10 dakika sonra da dönüş yapılabilir fakat sürekli 6 saat sonra dönüş yapanların başvurmaması gerekmektedir. Toplantım var diyenlerin özellikle aramaması gerekmektedir. Toplantı deyince ben büyük bir toplantı anlıyorum.
6- Önden kısa süreliğine çalışma yapılıp sonrasında olumlu olması halinde sürekli yapılabilir.
7- Daha öncesinde çalıştığımız arkadaşlar iyi niyetliydi fakat harcanan ücret reklam maliyetini karşılamaması nedeniyle aynı iyi niyetli arkadaşların başvurmaması gerekmektedir. İyi niyet farklı sonuç farklı. Bu konuda anlayışınızı talep ediyorum.
8- İlan benim hesap üzerinden değil sizlerin hesabı üzerinden ayrıca haftalık harcanan ekran görüntüsünün whatsapp üzerinden bana gönderilmesi gerekmektedir. Lütfen bunu bilerek arayın. Sizlerin de değerli zamanını almamış olurum.