Nereden prim kassak'da iktidarı haklı çıkarsak peşindesiniz.
Türkiye ekonomisi uçuyor ama halk yalan söylüyor dimi.
Arkadaşım ülkenin ekonomisi kötü değil bitik , Bankalar arası kredi kartı takla attırır gibi , takla attırıyorlar. Kendi açıkladıkları istatistiklerde bile paranın büyük kısmı ufak kesime aktarıldığı gözüküyor. Sen neyi inkar ediyorsun.
Gitmeleri gerekiyor. Güven kaybeden bir yönetim hiç bir sorunu düzeltemez. Çünkü güven her şeydir. Tabi seçimle gitmeleri gerekiyor.
Sen dünya kadar hata yap ülkenin anası ağlasın , Amerikanın işine gelecek şekilde hareket et , mağduru oyna , yok öyle dünya.
Ülkenin kaynakları Trump kılını kıpırdatmadan aktarıyorlar zaten. Amerika için bundan daha iyi sonuç mu olur.
1.si zaten böyle düşündüğüm için İktidarı destekliyorum, 2007 -2014 tarihin en iyi ekonomik dönemi ( 2009-2014 bizzat ticaretin içindeydim 2020 ye kadar ) de de siz iktidarın karşısında o zaman da batıyoruz diyordunuz yani eleştirenler daima olacaktır halen tek parti olarak baktığında en büyük parti yani sen ocümleyi iktidar için kullandıysan ( güven kaybeden ) alakası yok, bu topraklarda görülmüş en büyük hizmeti daha yeni tamamladı deprem bölgesinde. ben şimdi burda parti için mesaj atmamıştım öyle algılanmış ucundan cevaplayım istedim asıl amacım Amerikanın yeni bir düzen kurduğu ve ülkelerde halk içinde böyle ekonomik ve medya yolu ile saldırması saldırmıyor diyebilirmisin niye adamlara AMBARGO uyguluyor bunu düşün. İran ı ve yönetimini zerre sevmem belki şuan desteklediğim iktidar bile iran parçalansın istiyordur ona da karşıyım kötü bile olsa kötü benim kötüm olmalı amerikanın en iyisinden daha iyidir benim kötüm..
Nasıl da ince çalışıyor aklınca

Herkes kör ahmak ya
Valla mı benim bi mesajımla senin fikirlerin kırılacaksa ben daha fazla mesaj atayım , şu sonda ki gülüşün çok onursuzca bir gülüş olarak algılıyorum ( amerika gelsin ben razıyım bugün dün ölüp bittiğim venezuela yarın küba öbürgün Meksika adamlar önce Arap baharı belki yarın o bölgede bir amerikan fırtınası sürdürecek malesef senin gibi insanlar popilizmin kölesi olmuş durumdasınız bu popilizmin safında yer alanlar FİLİSTİN de ki katliama karşı bile kalpleri,gözleri katı durumda yani popilizm medyasının virüsü sizi sarmışsınız bu yüzden diyorum sosyal medyadan algıyı oluşturup bir kombinasyonla ülkeleri yumuşatıp giriyorlar. )
Benim fikirlerim bunlar forumya herkes fikrini paylaşıyor sanin fikrini değişmek umrumda değil.