Kasksız gezmenin cezası 1000 lira zaten onu düş 20k plakasız gezmekten yemişsin zaten.

Üzerine alınma fakat plakasız gezen, tersten gelen, ehliyetsiz, ruhsatsız kullanan, alkollü ve madde etkisiyle kullanan kişilere hiç acımıyorum. Aksine cezaların hala daha yeterince caydırıcı olmadığını düşünüyorum.

Bizim millet uyarıyla, tatlı dille iflah olmuyor çünkü. Bizim milletin cebinden parasını alacaksın ki yola gelsin, başka türlü idrak edemiyorlar.

Ayrıca polisin jandarmanın tek işi terörist kovalamakmış gibi ifade etmişsiniz. Trafikçilerin vazifesi de budur.

Ben trafik polisi olacaktım ki 1 yılda memleketin dış borcunun %10'unu tek başıma çıkarırdım, yine insaflı davranıyorlar.

Birde daha büyük motorla polisten kaçacağım demişsin

2026 itibariyle polisin dur ihtarına uymayıp kaçarsan 48 bin lira cezayı kilitlerler haberin olsun. Ehliyetin ve aracına da 60 gün el koyacaklar. Karar senin tabi

@vural17;

rakamın büyüklüğüyle ilk şok etkisiyle yazdığını tahmin ettim, ama sakin kalıp sağlıklı düşünmek senin için daha iyi olur. Bizde çok ceza yedik, yedikçe akıllandık. Son 8 aydır ceza yemiyorum. Normalde 1-2 haftada bir ceza yerdim.