100k civari iceirk vardı
teşekkür ederim her site ayni tema ayni icerik içerikler kopya WordPress hic kullanmadim
adsense olsa günlük 150k birakirdi tahminen fazlasida olabilir
teşekkür ederim tekrardan denemelere başladık neye göre tuttu bilemedim
backlinkleri iyiydi
teşekkür ederim atom bombası? anlamadim 😃
yapayzeka + kopya
sitede rss yoktu ama baska sitelerden link veriyordum.
100k icerik vardı
sadece 1 hafta daha dayansa yeterliydi 😔
adsense onayi iviri ziviri çok gec o zamana kadar zaten filtre yer
teşekkür ederim Adsterra ülkelere göre farkli reklam içerikleri gösterir genelde suan kripto para + bet gösterir ama yurt dışından giren birine örneğin haber içeriği bile gösterebilir.
evet diğer sitelerdede kesfet hiti alıyorduk günlük 5-20 bin arası ama hayatimda suana kadar kesfetten en cok hit aldığım bu site oldu.
gsc rapor erisimim yok yoksa onuda paylasirdim 😃 "ince mesaj"
Neyim düzgün ki düzgün sitem olsun😃
normal site bir kere actim soysuzun biri telif hakki davasi acti suan bet içerikleri paylaşıyor adalet sadece bize çalışıyor sanırım.icerikleri kaldirmislar ama hala duruyor bazilari.. gecmiste paylasmistim o kendini bilmezleride.
o gun bugundur ne tr de site barindiririm ne domain alırım tr içerik dahi yok suan gerekte yok para kazandırmiyor 1k tr hiti Adsterra da 0.20$ 1k abd hiti 15$ öyle düşün.
dip not : bu sitenin wikipedia backlinkleri vardı bir kac saglam yerden linkleri vardı.
organik 3-5 semrush grafiği vardı ama oyle hitli bir site degildi
Dikkatimi çeken bir şey vardı orada atom bombası ince bi mesajdı ( sadece sahibinin anlayabileceği ) başkasıymış demek ki