samutm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaç içerik vardı
100k civari iceirk vardı

AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merak ettim.

100 site dediniz, 100 siteye de farklı farklı işlemler ile mi devam ettiniz? Ancak tema aynı mı? Ya da sıfır dan kodlanmış bir yapı mı? Sahi bence fark etmiyor WordPress vs. ancak merak ettim.

Bu açılar dan detaylar verebilirsiniz, size bir etkisi olmaz.

Başarılar diliyorum ve paylaşım için teşekkür ediyorum.. 😇
teşekkür ederim her site ayni tema ayni icerik içerikler kopya WordPress hic kullanmadim

ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsterra çakmasına rağmen bu kadar kazandırdıysa adsanse olsa 3 katı alırdınız tebrikler
adsense olsa günlük 150k birakirdi tahminen fazlasida olabilir

myclub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum tebrikler, bir kere yolunu bulduysan devamı gelir bence başarılar..
teşekkür ederim tekrardan denemelere başladık neye göre tuttu bilemedim
backlinkleri iyiydi

ByHazerfen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya güzel hit akışı olmuş, tebrikler. Atom bombası ile alakası var mı
teşekkür ederim atom bombası? anlamadim 😃

digitalDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerikler yapay zekamıydı acaba
yapayzeka + kopya

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim hocam. Bence tesadüf değil de o domaindeki sitedeki bir şey konunun yayınlanma saati indexe girer girmez aldığı bir tepki ya da harici RSS gibi bir sitenin verdiği bağlantı vs etkili olmuştur muhtemelen

Sitede içerik var mı yoksa var gibi mı gösteriyorsun hocam? Kaç içeriğin var?
sitede rss yoktu ama baska sitelerden link veriyordum.
100k icerik vardı

ahmedfiratc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke adsense olaymış gerçekten güzel bir araba aldırırdı bu hit.
sadece 1 hafta daha dayansa yeterliydi 😔
adsense onayi iviri ziviri çok gec o zamana kadar zaten filtre yer
Monster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle maşallah diyor bol kazançlar diliyorum.

Bir sorum olacak Adsterra demişsin hocam, bizde ekledik de çok fazla bet tarzı reklam çıkıyordu kapadık. Filtreleyemiyoruz da. Bu sorun teşkil eder mi ve sadece türkiyeye özel mi bu
teşekkür ederim Adsterra ülkelere göre farkli reklam içerikleri gösterir genelde suan kripto para + bet gösterir ama yurt dışından giren birine örneğin haber içeriği bile gösterebilir.

Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet iyi bir örnek olmuş.
Keşfet tamamen deney ölçüm filtre mantığıyla çalışıyor; biri patlıyor, diğeri sırada kalıyor.
1 siteyle bu hit geldiyse, doğru sinyalleri yakalamışsınız tekrar edilebilir.
evet diğer sitelerdede kesfet hiti alıyorduk günlük 5-20 bin arası ama hayatimda suana kadar kesfetten en cok hit aldığım bu site oldu.
gsc rapor erisimim yok yoksa onuda paylasirdim 😃 "ince mesaj"

Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzgün çalıştığın sitelere adsterra koyma, böyle vur kaç sistemler için iyi ama normal siteler için seoyu öldürüyor, virüs algılanan reklamlar- gizli yönlendirme (en kötüsü de bu) trafiği öldürüyor kısa zamanda.
Neyim düzgün ki düzgün sitem olsun😃
normal site bir kere actim soysuzun biri telif hakki davasi acti suan bet içerikleri paylaşıyor adalet sadece bize çalışıyor sanırım.icerikleri kaldirmislar ama hala duruyor bazilari.. gecmiste paylasmistim o kendini bilmezleride.
o gun bugundur ne tr de site barindiririm ne domain alırım tr içerik dahi yok suan gerekte yok para kazandırmiyor 1k tr hiti Adsterra da 0.20$ 1k abd hiti 15$ öyle düşün.

dip not : bu sitenin wikipedia backlinkleri vardı bir kac saglam yerden linkleri vardı.
organik 3-5 semrush grafiği vardı ama oyle hitli bir site degildi