Hocam kaçmadım zaten kaçmadığım için ceza yedim plakasızlıktan ve kasktan .
6 ay önce araçla uzun yoldayken 1km hız aınırı aşıldı diye ceza geldi . Saçma geliyor . Artık gerçekten sinir bozucu . Kimseyide tehlikeye attığım yok açık söyleyeyim . İnsanları tehlikeye atacak biçimde asla araç kullanmadım ben .
Suçlulardan ne farkı var şu sözlerinin? Cezayı yedim akıllandım demiyorsun. Plakasız kasksız yakalandım bir sonraki sefer kaskla plakayla eksiksiz motora bineceğim demiyorsun kaçacağım diyorsun. Sonra sana yaptığının yanlış olduğunu söyleyenlete siz de ceza yeyin görün diyorsun. 4 sene uzun yolda araç kullandım. 25 senelik ehliyet 25 senedir araç kullanıyorum. Hayatında 2 trafik cezası yedim. Birini alkolmetre hatasından ehliyetimi aldılar mahkeme iptal etti. Diğerini de İtalya da italyanca bilmediğim için levhayı anlamadığım için yedim.
Yani ehliyetin varsa kurallara uyarsan kimse sana ceza yazamaz.
Yok bir sonraki sefer kaçacapım diyorsan haberin olsun. Küçük kasabada kim olduğunu tespit edip 200 bin cezayı da öyle çaksınlar. 1 ocaktan itibaren dur ihtarına uymamanın cezadı 200 bin artı 2 ay ehliyete ve araca el koyma.